بررسی مهمترین عوامل خطرساز در سبزی خردکن های خانگی
چند سالیست که استفاده از سبزی خردکنهای خانگی در بین خانواده های ایرانی رواج یافته و از اینرو تعداد تولیدکنندگان این وسیله نیز
آزمون گرمایش مطابق با بند 11 از استاندارد ملی 1-1562 یکی ازمهمترین بندهای آزمون استاندارد ایمنی لوازم خانگی می باشد. در این بند هدف این است که این اطمینان حاصل گردد تا دمای وسایل و محیط اطراف آن ها در استفاده عادی به بیش از حد مجاز نرسد. در میان محصولات و استانداردهای ویژه زیر مجموعه استاندارد ملی 1-1562، موضوع گرمایش فرها در استاندارد ملی 6-2-1562 یکی از مواردی است که نیاز به دقت ویژه و درک درست از مراحل آزمون دارد. لذا جهت تسهیل در درک مراحل انجام آزمون توسط مدیران کنترل کیفیت و علاقه مندان این بحث در زیر بصورت یک الگوی فلوچارت ارائه می شود.
چند سالیست که استفاده از سبزی خردکنهای خانگی در بین خانواده های ایرانی رواج یافته و از اینرو تعداد تولیدکنندگان این وسیله نیز
متن کامل " بررسی ویرایش جدید استاندارد مصرف انرژی در وسایل برودتی خانگی INSO 14577 و مقایسه با ویرایش قبل ISIRI 4853-2 " (همایش
کاربرد تبرید کاربرد های تبرید امروزه بسیار گسترش یافته و دامنه آن بسیار وسیع گشته است و جدای از مصارف خانگی و تهویه مطبوع و سرد